Stella Di Mare Beach Resort and Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se u Makadi bay-u, centar Hurgade je udaljen 40 minuta vožnje od hotela. Do aerodroma Hurgada se stiže za 30 minuta vožnje.

Plaža:
Hotel se nalazi na obali, poseduje sopstvenu peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Na plaži postoji i koralni deo gde se u more ulazi preko pontona dugog 380m, postoji i deo plaže sa normalim ulazom u vodu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 605 soba, od toga 490 standardnih soba. Standardna soba sa pogledom na bazen 35m2, max 3adl. Standard soba sa pogledom na vrt 35m2, max 2+2 poseduje bračni krevet + krevet na sprat. Standard soba sa pogledom na more 35m2, max 3adl. Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, sef, telefon, klima uređaj, fen, pribor za pripremu čaja/kafe, mini bar (uz doplatu), SAT TV, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Pored glavnog restorana hotel raspolaže sa 2 a la carte restorana Taj Mhal-Indijski i Casa Mia -Italijanski, meni za decu, , spa centar,  2 otvoren abazena za odrasle , 2 dečija bazena, igralište, dečiji klub, , prodavnica, ambulanta, teretana, spa centar pikado, stoni tenis . Plaća se:frizerski salon, usluge pranja rublja, masaža, vodenisportovi.

Način služenja obroka:
Sve uključeno, služi se po principu švedskog stola(sve uključeno)

Kontakt:
https://www.stelladimare.com/beach_resort/

Napomena:
Hotel iz poznatog lanca garantuje svim gostima dobro opremljene sobe I visok nivo usluge.

 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.