Steigenberger Alcazar

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen 15 km od centra regije Naama Bay, Steigenberger Alcazar ističe se prostranim vrtom, mnoštvom sadržaja, odličnom uslugom i dobrom lokacijom. Nalazi se na 3 km od centra regije Nabq, Hard Rock Cafe-a i  La Strada tržnog centra. Od međunardnog aerodroma je udaljen oko 13 km.

Plaža:
Hotel ima privatnu plažu opremljenu ležaljkama i suncobranima. Priobalje je koralno, a kako su korali zakonom zaštićeni i ne smeju se dirati, postavljen je ponton.

Hotelski sadržaj:
Gosti mogu koristiti: 3 spoljašnja bazena, bar na plaži, dva lobi bara, nekoliko barova kraj bazena, a la carte restorane japanske, italijanske, libanske i mediteranske kuhinje (rezervacije obavezna), teniski teren, sto za stoni tenis, bilijar, dnevnu i večernju animaciju za odrasle, mini-klub za decu, besplatan Wi-Fi, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Sobe:
Superior sobe sa pogledom na vrt ili bazen namenjene su za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta. Sve imaju: francuski krevet ili dva standardna kreveta (treći krevet je pomoćni), klima uređaj, TV, toaletni pribor, bademantil i papuče, mini-bar, Wi-Fi, kafu i čaj, sef, telefon.

Usluga:
Ultra all inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
https://www.steigenberger.com 

Napomena:
Objekat pripada poznatom nemačkom hotelskom lancu, što je garancije vrhunske usluge. Kompleks se prostire na čak 30.000 m2.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.