Steigenberger Al Dau Beach

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotelski kompleks se nalazi u novoj pešačkoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra Hurgade 5 km.

Plaža:
Sopstvena, peščana, plaža duga oko 400 m sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 388 prostranih soba podeljenih u nekoliko kategorija: 339 standardnih i deluxe soba, 25 Elite soba, 4 junior suite-, 2 Executive suite-a, 7 Deluxe suite-a, 2 Spa suite-a, 1 Presidental suite i 2 ekskluzivne vile sa po 4 sobe u svakoj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon.
Standardne sobe imaju pogled na šetalište, deluxe sobe su sa pogledom na more,dok su Elite sobe okrenute ka golf terenu i nude takođe pogled na more i određene pogodnosti u odnosu na standardne i deluxe sobe. Navedeni tipovi soba su površine oko 50m2 uključujići i balkon.
Family sobe imaju pogled more, površine oko 55 m2 , prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje).
Elite family sobe, sve sa pogledom na more (55 m2) uključujući balkon, prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje), podrazumevaju određene beneficije poput personalizovanog check in/out-a, besplatan ulaz u Spa centar...
Executive suite, površine oko 59 m2 ( uključujući balkon) imaju direktan pogled na more, dodatne beneficije.
Junior suite površine oko 74 m2 (uključujući balkon), sa pogledom na more imaju prostran dnevni boravak kao i dodatne beneficije u odnosu na standardne/deluxe sobe.
Deluxe apartman  površine oko 142 m2 (uključujući balkon), ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, gledaju na more, 2 terase/balkona i dodatne beneficije.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Tamarind“, restoran-bar „Alexanders“, restoran-bar na bazenu „Bwala“, „Tanga“ restoran-bar na plaži, „S Square“-3 azijska restorana, „Karibu“ lobi bar, „Ukumbi“ kafe, bar “Juisi”, “Shangalulu” bar i pab, “Dewan” kafe, spoljašnji bazen, bazen sa morskom vodom (greje se zimi), dečji bazen (greje se zimi), lazy river, Spa centar -tursko kupatilo, jacuzzi, saune, đakuzi sa morskom vodom, fitness centar, aerobik, golf teren, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, animacioni programi, dečji klub Simba (4-12 god.), besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, frizerski salon, prodavnice na Al Dau promenadi, doktor na poziv, usluge pranja veša,  konferencijska sala, biznis centar .

Usluga:
All inclusive (doručak, ručak, večera – švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje).

Kontakt: 
www.steigenbergeraldaubeach.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.