Splendid Conference and Spa Hotel

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Bečići se nalaze 2 km južno od Budve, na samoj obali mora. Peščana plaža duga 2km predstavlja idealno mesto za odmor ali i za brojne sportske aktivnosti: paraglajding, tenis, odbojku, sportove na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzno opremljen hotel smešten je na samoj plaži, u mestu Bečići, a na svega 2 km od Starog grada Budve. Hotel je od aerodroma u Tivtu udaljen 20 km, a od aerodroma u Podgorici 60 km.

Plaža:
Nalazi se na širokoj, šljunkovitoj, bečićkoj plaži. Ulaz na plažu, kao i suncobrani i ležaljke besplatni su za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Hotel raspolaže mnogobrojnim sadržajima: restoran internacionalne kuhinje „La Bussola“; restoran orijentalne, japanske i mediteranske kuhinje „Promenada“; restoran „Terrazza sur mare“; Lobby bar; Conference bar; bar na bazenu; bar na plaži; Casino; teniski teren; odbojka na plaži; boćanje; dečiji zamak (za decu do 16 godina) sa posebnim delom za decu mlađu od 5 godina, bioskop za decu, igralište za decu; Spa i Wellness centar sa bogatom uslugom (sobe za masažu, kozmetički tretmani, različite saune, parno kupatilo, veliki zatvoreni bazen sa hidromasažerima, bazen za decu, bazen sa vodenim atrakcijama, sala za fitnes, teretana, fontana sa ledom, sala za relaksaciju, tuševi doživljaja); sale za sastanke.

Sobe:
Hotel Splendid nudi: 322 superior sobe i apartmana sa zasebnim balkonom površine 42m² (od kojih je 6 soba za hendikepirane osobe i 56 spojenih soba - „connected rooms“); 4 junior apartmana sa pogledom na bazen i more - površine 54m²; 13 Wellness apartmana sa pogledom na more i Bečićki zaliv - površine 84m², 1 Penthouse apartman - površine 215m², 1 Precednički apartman - površine 385m². Sve sobe su najsavremenije opremljene i imaju: mini bar, LCD SAT TV, klimu, direktnu telefonsku liniju, bežični internet, kupatilo sa staklenim zidom, fen za sušenje kose.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
www.montenegrostars.com

Napomena:
Splendid pruža veoma visok nivo usluge, sa luksuznim spa centrom. Kao jos jedan odraz luksuza i jedinstvene ponude Crne Gore je heliodrom na samom vrhu hotela. Hotel predstavlja jedinstveni spoj prirodnih lepota sa prefinjenim komforom.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.