Serry Beach Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Serry Beach Resort smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 10 km od centra Hurgade. Nalazi se na novom šetalištu Memša, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 15 min vožnje. Hotel se otvara u junu 2023 godine

Plaža: Hotel ima prelepu peščanu plažu dugu 400 metara.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju nekoliko različitih restorana. Glavni restoran Sofra, u kojem postoji 6 stanica za pripremu hrane koja se sprema na licu mesta. Pored glavnog restorana hotel ima azijski restoran Keif Fusion Bar, u kojem se služi i suši, arapski restoran Dar Mezza Lounge, Nur Beach Club samo za odrasle. Voće i povrće koje su služi sa obrocima je organsko, direktno iz bašte hotela.

Hotel poseduje glavni bazen površine oko 1100m2, kao i dečiji bazen. Gosti mogu koristiti i Aqua Park susednog hotela Sindbad Club koji se nalazi prekoputa ulice. U ponudi su mini club za decu, bisokop, igralište za decu, noćni klub, menjačnice, tržni centar, SPA centar.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 453 smeštajnih kapaciteta. Deluxe sobe sa pogledom na vrt su površine 40m2, poseduju 2 bračna kreveta ili 1 bračni krevet i 2 odvojena single ležaja. U sobu mogu da se smeste dve odrasle osobe i dete.

Deluxe family sobe su površine oko 50m2, poseduju veliki bračni krevet, ili dva odvojena single ležaja i sofu na razvlačenje. U sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dva deteta, ili tri dorasle osobe i 1 dete. Sobe imaju pogled na vrt.

Sve sobe su opremljene: LCD-TV, sefom, klima uređajem, mini barom, bežičnim internetom, fen za sušenje kose, terasa ili balkon. Kupatila imaju tuš kabinu. U mini baru u cenu je uključeno alkoholno i bezalkoholno piće domaće proizvodnje.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT U HOTELU

Kontakt: www.theserry.com/en 

Napomena: Luksuzan hotel za sve tipove gostiju, sa vrhunskom uslugom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.