Sensitive Premium Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Pozicioniran je u Boazkentu, 5 km udaljen od Beleka a 30 km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2016. godine i zauzima površinu od 18.500 m2.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža udaljena je 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri, bar i WiFi na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel čine 5 5-ospratnih blokova sa 338 standardnih soba (max 3 osobe, 36 m2), 60 family soba (max 4 osobe, 48 m2), 4 family lux sobe (max 2 osobe, 80 m2) i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe sadrže centralni klima uređaj, sef, TV, WiFi (besplatno), mini bar (besplatno), telefon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji), 6 barova, 2 otvorena bazena, 3 vodena tobogana, zatvoreni bazen, sala za konferencije kapaciteta 550 mesta, teretana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, diskoteka (ulaz besplatan), dnevne i večernje animacije, pikado, stoni tenis, WiFi na celoj teritoriji hotela, mini disko, mini klub (4-12 godina), dečiji bazen. Plaća se: SPA centar, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, video igre, kuglanje, motorni sportovi na vodi, časovi ronjenja, usluge doktora i dadilje, pranje veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.