Selectum Colours Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u prelepom zalivu Gümbet, na oko 4 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas. Izgrađen je 1999. a poslednji put renoviran 2014. godine. Prostire na površini od 38.000m². Hotel se sastoji od glavne zgrade (u kojoj nema soba ) i 43 bungalova.

Plaža:
Poseduje sopstvenu, 200 metara dugu peščanu plažu. Ima dva pontona i jedan ponton sa paviljonima (u funkciji su u zavisnosti od vremenskih uslova i dodatno se doplaćuju). Korišćenje ležaljki i suncobarana je besplatno.

Sobe:
Hotel ukupno ima 496 soba raspoređenih u 43 bloka (bungalova) - (426 standardnih soba, 50 standardnih soba sa krevetima na sprat i 20 duplex porodičnih soba). Sve sobe imaju sef, LCD TV, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, Wi-Fi internet, centralnu klimu, telefon, room service, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.
Standardne sobe imaju površinu od 23m² i mogu imati jedan francuski ili dva odvojena kreveta, kao i pogled na baštu i pogled na more. Standardne sobe sa krevetima na sprat je tip standardne sobe koja je iste kvadrature, a ima jedan francuski krevet i krevete na sprat. Porodične sobe površine su od 36m² i sastoje se 2 spavaće sobe po tipu duplex gde je u jednoj sobi francuski krevet, a u drugoj su dva odvojena kreveta. Ove sobe nemaju pogled na more.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju:  glavni restoran, 3 à la carte restorana, 5 barova, diskoteka, nekoliko bazena, Spa centar i fitness, bilijar, stoni tenis, animacioni programi. Za najmlađe tu je igralište, mini disco, Kids club (4-7 godina) i Joker’s club (8-12 godina), teen Club (13-16 godina), dečiji bazen.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: www.selectumhotels.com

Napomena:
Hotel iz poznatog lanca, odlikuje se dobrom uslugom i preporuka je za sve putnike koji žele da svoj odmor provedu u većem resortu, nadomak centra grada. 
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.