Sea Beach Aqua Park Resort

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Nabq, jednom od centara Šarm el Šeika. Od centra ove regije hotel je udaljen oko 2,5km, a od međunarodnog aerodroma oko 15km.

Plaža: 
Plaža je peščano-šljunkovita, a za goste obezbeđen je ponton dugačak oko 800 m pomoću kojeg se prelazi preko korala.

Hotelski sadržaji:
Akva park sa čak 14 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, spoljašnji bazen, spa centar (uz doplatu), fitness centar, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, dnevna i večernja animacija za odrasle, dečji klub, dečje igralište, glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (uz doplatu), lobi bar, bar na plaži, bar kod akva parka (ne služi alkoholna pića), snek bar, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta, a postoji i mogućnost dodavanja trećeg ležaja koji je ili pomoćni ili sofa na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. U svom sastavu imaju balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, fen za kosu, sef, LCD TV, mini-bar.

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
www.seabeachaquaparkssh.com

Napomena:
Moderan hotel na dobroj lokaciji sa dosta mogućnosti i sadržaja za decu. Dobar izbor za porodičan odmor.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.