Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ROLAND GARROS  
PARIZ  
4 dana (3 noćenja) - avionom 
Polazak: 09. jun 2023/ Povratak: 12.jun 2023. 

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Hotel
Vrsta sobe /Usluga
09 - 12/06/2023
1/2Doplata za 1/1
Novotel Paris la Defense Esplenade hotel 4*Klasična soba /
Noćenje sa doručkom
689€260€

- Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi  autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 3 noćenja sa  doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije  putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 82,91 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je  promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.  

U cenu aranžmana nije uračunato: obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 2.5 evra po  danu i po osobi, fakultativni izleti i posete, ulaznice i putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje  Covida. 

Ulaznice - FRENCH TENNIS OPEN 
POLUFINALE 
09/06/2023 Category 3: Philippe Chatrier Court od 700 evra. 

FINALE 
11/06/2023 Category 3: Philippe Chatrier Court od 850 evra. 

VAŽNA NAPOMENA: Molimo putnike da obrate pažnju da turnir ima svog službenog agenta koji prodaje  karte (na zvaničnom sajtu turnira postoje sve neophodne informacije o načinu on – line kupovine ulaznica  za mečeve). Karte se kupuju preko kompanije koja je “broker“ i uobičajeno je da cena ulaznice koju platite  ne odgovara ceni koja piše na karti po preuzimanju (na karti piše niža cena). Putnici koji su predhodnih  godina putovali u našem aranžmanu na sve Masters turnire, nalazili su karte na licu mesta po povoljnijim  cenama, ali uz rizik da li će biti karata u prodaji u momentu njihovog dolaska. Iz navedenih razloga  reklamacije na cenu karte NEĆE biti razmatrane i ne postoji mogućnost refundacije. 


FAKULTATIVNI IZLETI:  
- VERSAJ : Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine,  kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre  svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski  apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. U cenu je uključeno: grupna ulaznica  
za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku.  Povratak u Pariz. Cena izleta 70 evra. 
- KRSTARENJE SENOM: Sastanak sa vodičem i odlazak na krstarenje Senom panoramskim brodom. To je jedan  od najlepših načina da se Pariz doživi na romantični način. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: grupna  ulaznica za krstarenje Senom, uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Cena izleta: 20 evra. 
- PEŠAČKA TURA- NAJSTARIJI DELOVI PARIZA: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza:  Montmartre, Crkva Sacre Coeur (najposećenija tačka Pariza, koja dominira gradom svojom belinom i  položajem), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20.  Veka, Place Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U  nastavku poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali  Notre Dame. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: vodič na srpskom jeziku. Cena izleta: 40 evra. 
- LUVR : Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je  izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600  m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska  Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje  Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se  danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga  poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr i  lokalni vodič na srpskom jeziku u Luvru. Cena izleta 55 evra. 

Hotel Novotel Paris la Defense Esplenade 4*  
https://all.accor.com/hotel/0747/index.en.shtml ili sličan 
Hotel je smešten je u srcu četvrti La Defans, najveće poslovne četvrti u Evropi. Iz hotela se pruža pogled na  reku Senu i na Ajfelovu kulu. Svaka soba (površine je cca 25m2, max 2 osobe, francuski krevet ili dva singl  kreveta) ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu, fen za kosu. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanja. Hotel raspolaže sa 280 soba, ima restoran,  bar, fitnes centar, room servis, parking. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne  kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade 
de la Defense ( Metro linija br.1, sa kojom se direktno mož

1.dan (09.06.2023) BEOGRAD – PARIZ 
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:30 časova. Poletanje  za Pariz u 06:40 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Slobodno  vreme za individualno razgledanje ili odlazak na polufinale u muškoj kategoriji, sopstvenim prevozom.  Smeštaj u hotelu. Noćenje. 

2.dan (10.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske ili fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje grada  autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova  kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje. 

3.dan (11.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno prepodne za individualna razgledanja. Odlazak na Roland Garros – finale u muškoj  kategoriji, sopstvenim prevozom. Noćenje. 

4.dan (12.06.2023) PARIZ 
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Luvr. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:25  časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:45 časova. 

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.