Rixos Premium Magawish Suites Villas

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u turističkom delu Hurgade, a na 7km od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Hotelski sadržaj:
Hotel Rixos Premium Magawish suites and villas ima veliki izbor smeštajnih jedinica, od soba i apartmana do luksuznih vila sa bazenom.
Sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovaj verovatno najluksuzniji all-inclusive hotel u Hurgadi, nudi izuzetne sadržaje, uključujući sedam barova, šest bazena, pet a la carte restorana, fitnes centar, Riki Kids Club, teren za tenis, košarku i odbojku, i ronilački klub.

Plaža:
Hotel ima privatnu plažu.

Sobe:
Smeštajne jedinice Rixos Premium Magawish suites and villas poseduju moderan nameštaj, telefon, TV, sef, aparat za kafu i čaj, i mini bar (koji se dopunjava svakog dana). Kupatila su opremljena sa: punim toaletnim priborom, bademantilima, papučama, fenom za kosu i peškirima.
Suite- garden view ima balkon sa pogledom na vrt, dok Suite- sea view ima balkon sa pogledom na vrt. Površina ovih smeštajnih jedinica je izmedju 53 i 73 m2. Mogu smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete.
Lagoon swim-up Suite je površine od 130 m2. Ima dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom i spavaću sa velikim francuskim ležajem i 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana). Može smestiti najviše dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete.
Pool villa je površine između 105 i 129 m2. Ima dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom i spavaću sa velikim francuskim ležajem i 2 mini bara (koja se dopunjavaju svakoga dana). Može smestiti najviše troje odraslih i jedno dete ili četvoro odraslih.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-magawish-suites-villas
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.