Regina Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi  u Sakali, starom centru Hurgade, udaljen je 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu plažu sa postepenim ulaskom u vodu I produženim plićakom idealnim za malu decu. Korali se pojavljuju na nekih 20-ak metara od obale. Ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Menjačnica i bankomat, fitnes centar, spa and wellnes centar(uz doplatu).
Hotel Regina  okružen je palmama i poseduje 3 bazena i ronilački centar. Gosti mogu obedovati u restoranu El-Zahra u kome se služe jela internacionalne kuhinje i u restoranu IL Foro koji nudi raznovrsne italijanske specijalitete. U baru Shark Stop, u baru na plaži i u baru kraj bazena služe se lagani obroci i osvežavajuća pića. Sportovi na vodi kao što su , ronjenje i jedrenje na dasci na raspolaganju su uz doplatu.

Sobe :
Sve smeštajne jedinice u hotelu imaju pogled na more ili na vrt odmarališta. Klimatizovane su i imaju moderno uređen enterijer. Sve sobe i bungalovi imaju TV, mini-bar i sopstveno kupatilo.
Usluga:
All Inclusive, služe se po principu švedskog stola(samoposluživanje).

Kontakt:
http://reginaswissinn.com-hurghada.com/

Napomena:
Idealna lokacija, prelep vrt sa puno zelenila I palmi, čine ovaj hotel idealnim izborom za sve tipove gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.