Portes Beach Hotel

Nea Potidea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Novi hotelski kompleks smešten je 2 km od centra sela Nea Potidea, 4 km od Nea Mudanje, i 55 km od aerodroma "Makedonija" u Solunu. Ceo kompleks je površine 27000 kvadratnih metara.

Plaža:
Hotel izlazi na sopstveni peščanu plažu. Ležaljke i sunocbrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, resotran, restoran a la carte, restoran na plaži, bar, bazen, bazen koji deli 10 soba, Spa centar (uz doplatu), konferencijska sala, arking, WI FI internet konekcija dostupna u javnim delovima hotela, sportovi na vodi (uz doplatu), odbojka na plaži, dnavni animacijski program.

Sobe:
Hotelski kompleks raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, mini –frižider, set za kafu/čaj, sef, SAT TV, telefon, WI FI internet, balkon ili terasa.
Superior sobe  površine oko 30 m², mogu da smeste dve osrasle osobe i jedno dete, sadrže francuski ležaj i kauč/sofu na razvlačenje. Mogu imati direktni ili bočni pogled na more. Neke od superior soba imaju izlaz na zajednički bazen koji dele sa još 10 soba.
Junior svite pogled more površine oko 35m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj i ugaoni kauč/sofa na razvlačenje.
Loft svite površine oko 48m², imaju dva nivoa otvorenog plana, na donjem nivou - ugaoni kauč/sofa na razvlačenje, na gornjem nivou - francuski ležaj. Namnjene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa delimičnim ili direktim pogledom na more.
Deluxe svite zajednički bazen površine oko 42m², sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem/sofom na rasklapanje. Imaju izlaz na zajednički bazen. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga:
Polupansion ili All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:https://www.luxuryexperience.gr/en/hotels/europe-greece-macedonia-halkidikichalkidiki-kassandra-neapotidea/porteslithosluxuryresort.html
Napomena:
Portes Lithos Luxury Resort je novi hotel sa 5 zvezdica u mestu Nea Akti Portes i sagrađen je na peščanoj plaži na obali Termajskog zaliva, sa pogledom na planinu Olimp i Egejsko more.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.