Pariz

Pariz , Francuska

već od 649€

Opis destinacije

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
5 dana (4 noćenja)- avionom
Polazak: 12. februar 2022/ Povratak: 16. februar 2022.

CLASSIC SOBA | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi - 649e
Jednokrevetna - 848e

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 89,60 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 2.88 evra po danu i po osobi, fakultativni izleti i posete (obavezno prijavljivanje u agenciji za Versaj i Luvr) i putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje Covida.

* Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protiv vrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije  na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.

* Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
Hotel se nalazi u modernom, poslovnom delu Pariza, u četvrti La Defense. Udaljen je oko 15 minuta hoda od tržnog centra Les 4 Temps, železničke stanice La Defense i metro stanice Grand Arche de la Defense, a 10-ak minuta od metro stanice Esplanade de la Defense (Metro linija br.1, sa kojom se direktno može prevesti do skoro svih najznačajnijih atrakcija Pariza). Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu. Sobe su male površine (ukupno sa kupatilom oko 10-13m2) i namenjene nepušačima. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanje.

https://all.accor.com/hotel/1546/index.en.shtml
1.dan (12.02.2022) BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:30 časova. Poletanje za Pariz u 06:45 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje.

2.dan (13.02.2022) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura. Noćenje.

3.dan (14.02.2022) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Versaju. Noćenje.

4.dan (15.02.2022) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili individualna poseta Diznilendu. Noćenje.

5.dan (16.02.2022)  PARIZ – BEOGRAD  
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Luvru. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.