Onlive Deluxe

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 102 km, 13 km od mesta Alačati, a 5,5 km od Češmea. Izgrađen je 2019. godine, nalazi se na blagom uzvišenju i zauzima površinu od 18.000 m2.

Plaža:
Hotelska zgrada je udaljena oko 150 m od peščano-šljunkovite plaže. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela. Tende na plaži se dodatno naplaćuju.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne petospratne zgrade koja raspolaže sa 66 standard garden soba (max 3 osobe, 35 m2). U svakoj sobi postoji besplatan Wi-Fi internet, centralni klima uređaj, telefon, fen za sušenje kose, ketler, TV, sef (besplatno), balkon ili terasa, mini-bar (voda svaki dan).

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran (doručak – švedski sto) i a la carte restoran (ručak i večera – plaća se, potrebna rezervacija), 5 barova, otvoreni bazen, 3 zatvorena bazena (termalni i morska voda), spa centar, teretana, dečiji bazen, 2 teniska terena, košarka, futsal,  Plaća se: prodavnice, usluga pranja I peglanja veša, hemijsko čišćenje, doktor na poziv, masaže I tretmani u Spa centru, joga, pilates.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.onlivedeluxe.com

Napomena:
Nov, moderan hotel sa fantastičnim Spa sadržajem, bazenima sa termalnom i morskom vodom i prelepim pogledom na Egejsko more.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.