Montenegro tura

Više destinacija, Crna Gora

već od 89€

Opis destinacije

Divna Crna Gora! Krševita, ponosita, u istoriji i pesmama satkana! Starostavna! Koliko li samo porodica u Srbiji ima a da zna da im je poreklo upravo iz Crne Gore... Koliko mislimo da je poznajemo? I koliko zaista ima da nam da?! A ima puno! Ne zna čovek da li prvo očima da upija lepotu krševitih planina, bistrih reka, nestvarnih jezera, ili opet sa druge strane da uživa u ambijentima njenih starih gradova, Budve, Herceg Novog, Perasta, Risna, ili Cetinja... Puno je neispričanih priča o Crnoj Gori, i puno je neotkrivenih bisera ove zemlje! Izvolite, pridružite nam se na ovoj specijalno skrojenoj turi koja će otkriti mnoga blaga Crne Gore!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin polaska
30. SEPTEMBAR – 2. OKTOBAR

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
89 €

+ PAKET IZLETA za uplate u agenciji
umesto 35 € samo 25 €

Ova cena uključuje sledeće predviđene izlete:
- Izlet za Boku Kotorsku (bez Gospe od Škrpjela)
- Krstarenje Skadarskim jezerom

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
- 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja ) u Vili „MonteRio“ u Budvi
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
- obilazak NP Durmitor, Cetinja, Budve, Virpazara i Podgorice
- usluge vodiča

Cena aranžmana ne uključuje:
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Ostale nepomenute usluge
- Doplatu za jednokrevetnu sobu – 30 €
- Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 70 €
- Takse za NP Durmitor, Kotor, Cetinje – oko 7 € po osobi (plaćanje na licu mesta)
- Krstarenje Bokom do ostrva i crkve Gospe od Škrpjela – 10 € (plaćanje isključivo na licu mesta)

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:
- Boka Kotorska – 20€
- Krstarenje Skadarskim jezerom – 15 €
VILA „MONTERIO“, Budva http://monterio.me/

Vila “MonteRio” se nalazi u centralnom delu Budve, udaljena je oko 600 m od Slovenske plaže i oko 2 km od Starog grada. Vila je okužena cvećem i zelenilom. Idealan je izbor za goste koji žele da budu daleko od buke i gužve, a opet u samom centru grada. Kapacitet vile je 120 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe posedjuju kupatilo sa tušem, TV, frižider, električno kuvalo, klima uređaj. Bežični internet i veliki parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti. U sklopu vile se nalazi restoran pansionske ishrane koji ima kapacitet od 70 mesta. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, kafići i restorani.
1. dan (Četvrtak 30. septembar)     Polazak iz Novog Sada oko 21h (Žel.stanica/lokomotiva) i iz Beograda oko 22.30h (Sava centar). Noćna vožnja preko Čačka, Užica, Zlatibora i Prijepolja... Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Petak 31. septembar)     DURMITOR – CETINJE - BUDVA     Po ulasku u Crnu Goru, sledi putovanje preko Pljevalja ka ĐURĐEVIĆA TARI gde ćemo videti fantastični kanjon reke Tare, jedan od najvećih kanjona na svetu, i čudesni most Đurđevića Tara koji oduzima dah! Nastavak putovanja ka Nacionalnom parku DURMITOR. Preko Žabljaka odlazak do prelepog Crnog jezera koje se nalazi u središtu Nacionalnog parka. Uživanje u fantastičnom pogledu na Bobotov kuk, najviši vrh Durmitora (2523m). Kraći predah. Nastavak putovanja preko Nikšića do crnogorske prestonice CETINJA. Po dolasku sledi kraći obilazak uz razgledanje Cetinjskog manastira, dvora kralja Nikole, Biljarde... Slobodno vreme. Odlazak do BUDVE. Smeštaj u Vilu „MonteRio“ u centru Budve. Odmor. Noćenje.

3. dan (Subota 1. oktobar)     BUDVA – BOKA KOTORSKA     Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak do BOKE KOTORSKE. Boka je jedini prirodni fjord u Sredozemlju i predstavlja nesvakidašnju lepotu zbog koje je i prozvaše „Nevjesta Jadrana“. Prvo ćemo posetiti divni grad HERCEG NOVI. Prošetaćemo se skalinama i starim gradom uz poglede ka kulama i tvrđavama... Nakon predaha u Novom, odlazak do živopisnog ribarskog mesta RISAN. Risan je najstariji grad u Bokokotorskom zalivu. Datira čak iz 3. veka pre nove ere. Bio je glavni grad Ilirske kraljice Teute, središte pomorstva, zanatstva i trgovine ilirske države. Kraći predah i nastavak putovanja do obližnjeg PERASTA. Kroz istoriju, mnogi su nastojali da osvoje ovo mesto i stave ga pod svoje okrilje (Vizantijsko carstvo, Mleci, Mađari, Francuzi, Austrijanci...). Svako od njih, ostavio je značajan trag na ovom divnom prelepom malom mestu. Svakako, najveće znamenje Perasta je malo ostrvce sa svetilištem, crkvom Gospe od Škrpjela (fakultativni odlazak do ostrvca). Nastavak putovanja do KOTORA. poseta Starom gradu koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Prošetaćemo se unutar starih zidina, živopisnim primorskim uličicama i uživaćemo u prelepoj atmosferi grada. Sledi povratak u Budvu u ranim večernjim satima i slobodno vreme za uživanje u starom gradu. Noćenje.

4. dan (Nedelja 2. oktobar)                  BUDVA – SKADARSKO JEZERO – PODGORICA – BEOGRAD – NOVI SAD Doručak. Odjava iz smeštaja do 9h. Odlazak iz Budve ka prelepom SKADARSKOM JEZERU. Usputna „foto pauza“ iznad grada-hotela SVETI STEFAN. Odlazak do VIRPAZARA, živopisnog mestašca na obali Skadarskog jezera. Odlazak do same obale jezera i uživanje u nestvarnom ambijentu kojeg nadkriljuje vekovna tvrđava Besac koju i Njegoš spominje u svom delu „Gorski vijenac“. Slobodno vreme ili polazak na krstarenje Skadarskim jezerom (fakultativno; 1,5 sat). Na putu od Virpazara i ostrva Grmožur, u bilizini je ribarsko selo Seoca. Seoca su bila nekad značajno ribarsko selo gdje se riba lovila, solila, a potom sušila i pripremala za dalju prodaju. Kompletna arhitektura sela je fascinantna, a kuće su izgradjene od teškog kamena. Tokom krstarenja videćemo i ostatke starog zatvora na ostrvu Grmožur. Zatvor je iz vremena kralja Nikole i bio je namenjen najtežim prestupnicima. Danas na ostrvcu žive samo velike kolonije ptica. Povratak u Virpazar i odlazak do glavnog grada Crne Gore, PODGORICE. Po dolasku sledi obilazak Sabornog hrama, dvora kralja Nikole, Sahat kule... Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Srbiji. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 7 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana : prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2022.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate

FNT

Organizator putovanja je turistička agencija Fantast Tourist, broj licence OTP 486/2020 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fantast Tourist. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.