Makryammos Bungalows

Limenas, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Kompleks bungalova, nalazi se na padini koja se spušta do jedne od najlepših plaža Tasosa, udaljen oko 2 kilometra od Limenasa.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, snek bar, bar kod bazena, bar na plaži, taverna, parking, rent a car, suvenirnica, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena (besplatno), mini club (za decu od 4-12 godina), dečija igraonica, odbojka košarka, stoni tenis.

Sobe:
Kompleks se sastoji od 40 zgrada i ukupno 206 soba (standard i superior). Sve sobe su raspoređene u bungalovima i sadrže kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, klima uredaj, sef, telefon, SAT TV, mali frižider, terasu.

Standardne sobe sa pogledom na brdo, oko 20m2, nalaze se od 100-250 m od mora, sa pogledom na brdo. Namenjene za 2-3 osobe, sadrže francuskim ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.

Standard family sobe sa pogledom na brdo, površine oko 40m2, se sastoje iz dve sobe, udaljene od mora 100-250 m, imaju pogled na more ili vrt. Namenjene su za 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i krevet na sprat.

Superior sobe, oko 24m2, udaljene 100 m od mora, sa pogledom na zaliv ili bazen. Namenjene za 2-3 osobe, sadrže francuskim ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.

Usluga:
Polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt:
www.makryammos-hotel.gr

Napomena:
Hotel okružen zelenilom i bujnom vegetacijom sa sopstvenom plažom.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 

- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.