Kraljevi Čardaci Spa Apart

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 km staza uređenih za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”.Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman
  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelsko-apartmanski spa kompleks Kraljevi Čardaci SPA, nalazi se na 1450m nadmorske visine, u vikend naselju udaljenom oko 5km od centra Kopaonika i oko 2,5 km od najbliže žičare.

Hotelski sadržaj:
Kompleks neprekidno raste, razvija se i proširuje svoje sve bogatije sadržaje. U sklopu kopmpeksa Kraljevi Čardaci Spa nalazi se: recepcija, lobby bar, a la carte restoran sa baštom, pivnica, pansionksi restoran, kamin sala, wellnes bar, spa & wellness centar, kongresni centar, fitnes centar, bežični internet (Wi-Fi) u celom kompleksu, ski-mini busevi (organizovan prevoz do skijališta/centra Kopaonika i nazad prema rasporedu vožnje), skijašnica i ski servis (na 30m od Ski staze Malo jezero), parking, igraonica za decu sa uslugom čuvanja dece, igralište za decu na otvorenom. Spa & Wellness centar se prostire na 1500m² (topla veza) i nudi sledeće sadržaje: otvoreni i zatvoreni bazeni, jakuzzi, finsku i bio saunu, aroma-parno (tursko) kupatilo, hamam, kneipp bazen, slanu sobu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Omiljeni deo centra je Dečji spa sa bazenima i toboganima. Kongresni centar obuhvata četiri funkcionalne i elegantne sale kongresnog centra u potpunosti prate najnovije trendove kongresnog turizma, ukupnog kapaciteta do 500 učesnika.

Sobe:
Kraljevi Čardaci Spa posediju 18 hotelskih soba, kao i 152 moderno opremljenih apartmana. Na samo nekoliko metara udaljenosti od hotelske zgrade su apartmani i studija koji pružaju mir i toplinu gostima koji žele da imaju apsolutnu privatnost i da se osećaju kao u svom domu.
Standardna soba 1/2 - Sve sobe su moderno oprelmljene i poseduju: francuski ležaj, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Superior soba 1/2+1 - Sve sobe su moderno oprelmljene i poseduju: francuski ležaj, garnitura na razvlačenje, kablovska televizija i LCD televizor, telefon, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinja, električni bokal, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Hotelski apartman - sadrži udobne sofe, stolice i kafe stočiće koji su nalaze u dnevnoj sobi, a spavaćom sobom dominira kvalitetan francuski ležaj koji naglašava udobnost kompletnog prostora.
Apartman 1/2+2 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, kablovska televizija i dva LCD televizora, telefon, sef, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinja, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Apartman 1/2+3 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, kablovska televizija i dva LCD televizora, telefon, sef, mini-bar sa električnim bokalom, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Apartman 1/2+4 - Svi apartmani su moderno oprelmljeni i poseduju: dnevna soba sa kaminom i garniturom na razvlačenje, mini kuhinja sa delom za sedenje, dve spavaće sobe - jedna sa francuskim ležajem a druga sa odvojenim ležajima, kablovska televizija sa LCD televizorom, telefon, sef, bežični internet, kupatilo (tuš, fen, bademantil).
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švdski sto).

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.kraljevicardaci.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.