Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u popularnom turističkom letovalištu Moraitika, na istočnoj obali ostrva Krf. Od peščane, uređene i široke  plaže hotel je udaljen svega 100 metara. Od centra mesta u kome se nalaze restorani, barovi i prodavnice hotel je udaljen 300 metara. Autobusko stajalište, sa koga saobraća lokalni autobus do svih aktraktivinih lokacija na ostrvu, je od hotela udaljeno 300 metra. Glavni grad ostrva i aerodorm od hotela su udaljeni oko 20 km.

Plaža: Od peščane, uređene i široke  plaže hotel je udaljen svega 100 metara. Ležaljke i suncobrani se na plaži dodatno doplaćuju.

Hotelski sadržaj: Prijatan hotel u porodičnom vlasništvu u svom sastavu ima: recepciju, lobi bar, otvoren baze sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, restoran i parking.

Sobe: U svom sastavu ima 32 sobe. U ponudi naše agencije su standardne i renovirane superior sobe. Standardne i superior sobe imaju delimmičan pogled na more. Sve smeštajne jedinice u svom sastavu imaju kupatilo (fen za kosu), TV, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu 2 evra po danu), mini frižider, klimu (uz doplatu 7 evra po danu), sef (uz doplatu 1.50 evra po danu) i balkon. U sve tipove soba se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrase osobe. Treći ležaj je pomoćni. Krevetac za bebu se može dobiti besplatno uz prethodnu najavu.

Usluga: Polupansion (doručak na bazi švedskog stola, večera se poslužuje - jedno jelo i salate na švedskom stolu).
Napomena: Preporuka svim tipoviima gostiju koji žele da budu u blizini peščane plaže.

Kontakt: www.prassinonissi.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.