Hotel Door'a Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj moderni, novootvoreni hotel je udaljen oko 30 km od aerodroma u Bodrumu i oko 10 km od centra Bodruma, nalazi se u mestu Torba. Hotel je otvoren 2021. godine.

Plaža:
Hotel ima sopsvenu plažu sa dokom. Ležajke, suncobrani i peškiri besplatni su za goste hotela.

Sobe:
U hotelu ukupno ima 44 sobe, 16 apartmana (spa suite, sea suite, family suite) i 17 vila (family villa, grand villa, premium villa).
Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa kozmetikom, fen za kosu, ketler, klima uređaj,  sef, mini bar (osim vila i family suite-a), Wi-Fi internet  i balkon ili terasu.
Superior soba je površine 40m2  i sastoji se od jedne sobe i kupatila, predviđena je maksimalno za 3 osobe i bebu. Ove sobe nemaju pogled na more.
Grand sea soba je površine 50m2  i sastoji se od spavaće sobe i kupatila. Ove sobe imaju pogled na more i predviđene su maksimalno za 3 osobe i bebu.
Spa suite ima površinu 35m2 i sastoji se od spavaće i kupatila. Predviđen je za dve osobe i bebu. Ovaj apartman nema pogled na more.
Sea suite ima površinu 60m2 i sastoji se od spavaće i kupatila, ima pogled na more.
Family suite  ima površinu 100m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, dva kupatila, dnevne sobe i kuhinje. Ovaj apartman ima pogled na more.
Family villa  ima površinu 160m2 i sastoji se od tri spavaće sobe i dva kupatila, na dva sprata.
Grand villa  ima površinu 305m2 i sastoji se od četiri spavaće sobe i 5 kupatila.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: glavni restoran, Hideaway beach restoran, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar, dečiji bazen, mini club, dečiji meni i stolice u restoranu, otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, joga, pilates, aerobic, šah, fitness centar, Wi-Fi internet u okviru hotelskog kompleksa besplatno, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, doktor.

Usluge uz doplatu: masaže, tretmani lica, sportovi na vodi, servis za pranje i peglanje veša, frizer, rent-a-car, menjački poslovi, organizovanje transfera, sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića, sva hrana i piće posle ponoći, nargila  i ostalo van koncepta.

Način služenja obroka:
A la carte All Inclusive – à la carte doručak i večeru u glavnom restoranu, ručak u Hideaway beach restoranu. Pored glavnih obroka u okviru koncepta usluge je uključena i poslastičarnica, kao i Lobby bar i Pool bar. All inclusive usluga traje od 07:30 – 00:00 a podrazumeva  navedene obroke i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Konktakt: 

www.doorabodrum.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.