Gravity Hotel & Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

urgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se na kraju promenade Memša, u novijem delu Hurgade u čijoj okolini se nalaze brojne prodavnice, restorani i barovi.

Plaža: Hotel poseduje sopstvenu plažu u obliku lagune.
Ulazak u vodu je postepen, dok je manji deo plaže sa koralnim grebenom. Udaljen je od aerodroma 8 km.

Hotelski sadržaj: Hotel u svom sastavu ima recepciju, glavni restoran, dva a la carte restorana, arapski i italijanski (besplatno korišćenje 1 tokom boravka uz rezervaciju 1 dan ranije), lobby bar, shisha corner (uz doplatu), snack bar pored bazena kao i na plaži, SPA centar, salon lepote, internet centar, teretanu, menjačnicu, bankomat, mini disco klub za decu,igralište, animaciju, prodavnice u sklopu hotela. Gosti mogu da uživaju u 6 spoljašnjih bazena, kao i aqua parku sa 30 tobogana za decu i odrasle.

Korišćenje suncobarana, ležaljki i peškira je besplatno za goste hotela. Agencija ne garantuje brzinu interneta, jačinu signala, usled eventualnih tehničkih problema lokalnih operatera. Sport i zabava: Na raspolaganju su i tereni za odbojku na pesku, stoni tenis, teretana, ronilački klub i razni sportovi na vodi.

Sobe: Hotel se sastoji od dve zgrade i ima 300 soba različitih tipova. U ponudi su porodične sobe sa pogledom na more, kao i superior sobe sa pogledom na vrt ili pogledom na more.
Svaka soba sadrži francuksi ležaj ili dva odvojena standardna ležaja, sofu na razvlačenje. Makismalan kapacitet je 4 osobe, 2 odrasle osobe + 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Sobe su veoma komforne, superior sobe su površine od oko 40m2, dok su porodične sobe 60m2. Svaka soba sadrži: klimu, LCD-TV, mini bar (sadrži vodu, dnevno punjenje), aparat za kafu i čaj, sef, telefon, SAT-TV, terasa, fen za sušenje kose.

Uz doplatu: room servis, apoteka, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, uvozna pića, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All inclusive, buffet, samoposluživanje.

U cenu su uključeni doručak, ručak, večera, užine, konzumiranje svih alkoholnih i bezalkoholnih pića domaće proizvodnje.

Kontakt: www.hotelsgravity.com/gravity-hotels-hurghada-samra-bay

Napomena:
Odličan odnos cene i kvaliteta.
Hotel sa veoma komfornim sobama, idealan za porodice sa decom.
PROGRAM PUTOVANJA Air Cairo
8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Hurgadu u 06.30 časova (SM 388). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u toku leta. Dolazak u Hurgadu nakon nešto više od tri sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Putnici koji imaju povratni let ponedeljkom sobe napuštaju tog dana. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 02.00 časa (SM 387). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd posle tri i po sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 05.30 ili časova).

KRAJ PROGRAMA.

PROGRAM PUTOVANJA Air Serbia
9 dana/7 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 13 dana/11 noćenja ili 16 dana/14 noćenja

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „ agencije Big Blue dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu u 18:00h; Dolazak u Hurgadu u 21:25h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 07.,10.,11. ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

08.,11.,12. ili 15.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22:25h.

09.,12.,13. ili 16. DAN
Dolazak u Beograd u 01:55h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u ag