Coral Sea Aqua Club Hotel

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u turističkoj regiji Nabq, na 11 km od Soho Square-a i 20 km od Naama Bay-a. U drugom je redu od plaže, odmah iza hotela Coral Sea Holiday Resort i nalazi se na svega 12 km od međunarodnog aerodroma. Centar turističe regije Nabq je na 4 km od hotela.

Plaža:
Gosti mogu bez doplate koristiti plažu hotela Coral Sea Holiday Resort. Zbog koralnog priobalja, postavljen je ponton kako bi se moglo doći do dubine.

Hotelski sadržaj:
Akva park za decu i odrasle, atrakcija „lazy river“, bazen za decu, spa centar (uz doplatu), teretana, džakuzi, ležaljke i suncorani kod bazena i na plaži, peškiri za bazen/plažu, 3 a la carte restorana, lobi bar, bar kod bazena, sportski bar, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri osobe, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Do četiri osobe se mogu smestiti (dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete) u porodične sobe – francuski krevet i dve sofe na razvlačenje. Sve sobe imaju: TV, Wi-Fi (uz doplatu), fen za kosu, ketler, klima uređaj, telefon, mini-bar (uz doplatu), terasu.

Usluga:
All inclusive, švedski sto – samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.coralsearesorts.com/

Napomena:
Deo je Coral hotelskog lanca, koji je prepoznatljiv po odličnoj usluzi. Zbog akva parka i brojnih sadržaja za decu, preporučuje se, pre svega, porodicama.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.