Baron Palace Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je smešten na obali mora, u centralnom delu regije Sahl Hasheesh. Ovaj prelepi hotelski kompleks zauzima površinu od 100.000 m2 i nalazi se 17 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža  duga oko 600m, sa koralnim grebenom u jednom delu -preporučuje se specijalna obuća. Na plaži postoji porodični deo plaže sa peščanim ulaskom u more, kao i adult only deo predviđen samo za odrasle. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Red Sea“, italijanski A’la carte restoran „Bella Vista“, egipatski A’la carte restoran, meksički A’la carte restoran „Chillitos“, azijski A’la carte restoran „Ying&Yang“, japanski A’la carte restoran „Mikado“, restoran kod bazena (roštilj i morski plodovi), lobby bar, bar kod bazena, „La salsa“ bar &club, „Bella Vista“ bar, VIP bar, „The Niche“ bar, bar za tinejdžere, 5 bazena za odrasle  (2 grejana u toku zimske sezone) i 1 za decu (grejan u toku zimske sezone) sa 2 tobogana, Spa centar-sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi; fitnes centar sa teretanom, teniski tereni, odbojka i fudbal na plaži, aerobik, stoni tenis, pikado, bilijar, sportovi na vodi i ronjenje, animacija za decu i odrasle, dečje igralište, Smiling baby club (1-3god), Kids club(4-7god), Juniors club (8-12god), Teens club (13-17god), prodavnice u okviru kompleksa, konferencijske sale, salon lepote, medicinske usluge, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Sobe:
Raspolaže 615 prostranih, modernih i elegantnih soba koje nude privatnost sa izuzetnim pogledom na Crveno more ili bašte hotela. Sobe su raspoređene u 3 krila hotela i podeljene su na sledeće kategorije: classic sobe (45m2) sa pogledom na baštu ili more, club deluxe sobe (45m2) sa pogledom na more,  swim-up suite sa izlaskom na bazen(52m2), porodične sobe sa pogledom na more (52m2), Panorama suite (83m2) , Ambassador suite (123-142m2), Royal suite (282-376m2).  Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, bade mantil i papuče, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, ketler za kafu/čaj, besplatan pristup internetu, balkon ili terasu.

Usluga:
Premium All Inclusive, služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.baronhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

metropole

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.