Baia Lara Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mesto“ od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. Prostire se na površini od 57.000 m2 i izdvaja se po svom minimalističkom stilu i visokom kvalitetu usluge.

Plaža:
Hotel je lociran na peščanoj plaži, dugoj 160 m, u oblasti Lara. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima jednu zgradu sa sedam spratova i 4 lifta. Ukupan broj soba je 399, od toga je 359 standardnih (max 3+1 osoba, površine 28-40 m2), 32 family sobe (45 m2, za max 4 osobe, sastoji se od dve spavaće sobe), 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama (locirane u prizemlju sa ulazom iz lobija, 35 m2), 4 dvosobna apartmana (max 2 osobe, 45 m2). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, room service (plaća se).

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (meksički, italijanski i turski-plaćaju se), 6 barova, 4 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, aqua park sa 3 tobogana, dečiji bazen, WiFi (u zajedničkim delovima hotela-besplatno), 3 sale za konferencije, prodavnice, bioskopska sala, 3 teniska terena, košarkaški tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, igraonica, fitnes centar, aerobik, jedrenje (obavezan sertifikat), dnevne i večernje aktivnosti, programi sa živom muzikom, mini klub (4–12 god). Plaća se: motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis, osvetljenje sportskih terena, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, bilijar, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša. 

Način služenja obroka:
Švedski sto.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.