Bacacan Hotel Ayvalik

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj šarmantni hotel udaljen je 161 km od aerodroma u Izmiru, nalazi se na samo km od centra Ajvalika. Počeo je sa radom u januaru 2016. godine.

Plaža:
Hotel je smešten na obali, ali nema svoju plažu. Preporuka je da obiđete obližnje plaže na ostrvu Džunda, samom Ajvaliku ili Sarimsakliju.

Sobe:
Hotel ukupno broji 56 soba i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, Wi-Fi internet. Sobe nemaju balkone, ali se na svakom spratu nalazi zajednička terasa pogodna za pušače.
Standardne sobe imaju pogled na grad (tvrđavu) ili na more. Imaju površinu od 18-20 m².
Porodične sobe površine su 32 m² i imaju jednu veću sobu u kojoj je smešten i francuski ležaj i sofa. Namenjene su za 3+1 osobu.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran “Baca”, 4 bara (“Baca bar”, Vitamin bar, Roof bar, Garden bar), 2 konferenkcijske sale, room service, Wi-Fi internet, unutrašnji bazen, teretana, sauna, parno kupatilo, masaža, hotelska suvenirnica, usluga lekara, parking.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.bacacanhotel.com

Napomena:
Hotel za miran odmor sa prekrasnim pogledom na more, grad i luku, namenjen za prave hedoniste i putnike koji žele da istražuju ovaj deo turske obale. Najbliže plaže: Cunda Kesebir Beach (oko 3,5 km), Cataltepe Beach (oko 4,5 km), Cunda Beach (oko 7 km), Sarimsakli Beach (oko 7 km), Badavut Beach (oko 8 km).  
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.