Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Appartment  Kristall 3*, Zell am See, www.kristall-zell.at
Hotel Kristall je apartmanskog tipa, nalazi se na 500m od centra u južnoj strani Zell am See-a, na sunčanoj strani sa pogledom na Hohen Tauern i Kitzsteinhorn. Hotel poseduje: recepciju, salu za obroke, internet kutak u lobiju, WLAN internet (uz doplatu), ski depo, lift, parking (besplatan-do popune mesta), bazen, saunu, infra-red kabinu, stoni tenis, dečije igralište. Svi apartmani (~40-60m²) poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofu na razvlačenje, TV, telefon, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, terasu, kompletno opremljenu kuhinju, kafemat, frižider, mikrotalasnu. Mašina za veš na upit. Apartmani sa 2 sobe imaju jednu spavaću i dnevnu sobu. Apartmani sa 3 sobe imaju 2 spavaće i dnevnu sobu. Posteljina i peškiri se menjaju 1x nedeljno. Depozit za apartman I završno čišćenje apartmana se plaćaju na licu mesta. Kućni ljubimci na upit uz doplatu (bez hrane). Dečiji krevetac kao pomoćni ležaj je moguć u svim tipovima soba uz doplatu. Dolasci od 15.00h, odlasci do 10.00h. Usluga bazi najma apartmana (moguća doplata za doručak).

Lokacija i udaljenosti:
Centar: Schüttdorf 500m
Javni bazen: 3km
Prodavnice: 150m
Shopping: 200m
Glečer: Kitzsteinhorn 8km
Resort nadmorska visina: 760m
Ski area/Ski lift: Areitbahn Zell am See 600m
Cross country skiing: 800m
Ski in/Ski out: Ne
Hotel Shuttle: Ne 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.