Amira Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Boutique hotel, nalazi se u podnožju planine Pirin, udaljen je 300m od ski lifta i oko 1000m od centra grada. Namenjen je onima koji žele dobru uslugu, a ujedno uživati u privatnosti i prednostima malog hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, terasu, loby bar, VIP salon (do 20 mesta), konferencijsku salu, dečije igralište sa radionicom, modernu relax zonu (sobe za masažu i tretmane, relax sobu, finsku saunu, infrared saunu, parno kupatilo, jacuzzi, bazen sa hidromasažnim delom, dečiji bazen), ski depo za opremu, parking (do popune mesta).

Sobe:
Hotel poseduje 31 smeštajnu jedinicu. Sve sobe, studia i apartmani su prostrani i moderno opremljeni. Standardne sobe, studiji i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu. Većina smeštajnih jedinica ima balkon ili terasu. Apartmani i studia poseduju sofu na razvlačenje.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelamira.bg 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.