AMC Royal Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na obali mora, udaljen je oko 17km severno od aerodroma, 12 km od centra Hurgade- Sakale, pored hotela Le Jardin.

Plaža:
Sopstvena, široka, peščana sa koralnim grebenom i pontonom za ulazak u vodu. Veći deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporučuje se specijalna obuca. Korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 395 soba , postoji 336 standardnih soba, 40 porodičnih soba i 19 junior suite-ova, određen broj soba ima pogled na bazen ili more. Sve imaju kupatilo, fen za sušenje kose, klima uredaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, mini bar, sef, ketler za kafu i čaj, Wi Fi internet (uz doplatu), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, glavni restoran „Blue Lagoon“, A’la carte italijanski restoran „Cesar“, snack restoran na plaži, noćni klub „Crescendo Disco“, lobi bar „Sphinx“, bar kod bazena „Diaquiri“, bar na plaži „Palm Island”, Pub „Shots Fun“, orijentalni „Shisha Corner”,  spoljašnji bazen za odrasle i decu (greje se u toku zimske sezone), fitness centar, Spa centar(uz doplatu)-sauna, parno kupatilo, masaže, sportovi na vodi (ud doplatu), pedalina, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, boćanje, bilijar(uz doplatu), prodavnice, salon lepote, dečiji klub, igralište za decu, usluga pranja veša, medicinske usluge, animacioni program, besplatan Wi Fi internet u lobiju.

Usluga:
All Inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje).

Kontakt:
http://www.amcroyalhotel.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.