A For Art Design Hotel

Limenas, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na odličnoj poziciji, u blizini stare luke, najživopisnijeg dela Limenasa, glavnog grada Tasosa. U renoviranom zdanju iz 1907. godine ovaj jedinstveni dizajn-hotel predstavlja harmonični spoj tradicionalnog i modernog, umetničko delo samo po sebi.

Plaža:
Gradska peščana plaža udaljena je oko 500m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži mogu se koristiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, bar, bar u vrtu, spoljašnji bazen (ležaljke su u prirodnom hladu), parking (ograničen broj mesta), WiFi u javnim delovima hotela i sobama, lift.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 33 sobe i 6 suita u trospratnoj zgradi. Svaka soba je drugačije dekorisana i svaka sadrži TV, WiFi (besplatan), sef (besplatan), minibar (uz doplatu), kupatilo (tuš kabina ili kada), fen, papuče i bademantil, klima uređaj.

Cozy Duo sobe površine oko 18 m², namenjene za boravak dve osobe, sadrže jedan francuski ležaj.

Just sobe površine oko 21 m², namenjene su za boravak 2-3 osobe, sadrže jedan francuski ležaj i sofu za dete.

A-Suite površine oko 28 m², namenjene za boravak 2-4 osobe, ima odvojenu spavaću sobu, francuski ležaj i sofu za dve osobe.

Usluga:
Noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion (18 eur po osobi po danu za odrasle i 10 eur za decu uzrasta 2-12 godina). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.aforarthotel.gr
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.