4 You Hotel and apartments

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
4-You Hotel & Apartments je porodični hotel koji se nalazi u mirnoj ulici u centru mesta Metamorfosi na samo 150m od mora. Kompleks se sastoji od 3 zgrade i spoljašnjeg bazena.

Plaža:
Hotel je udaljen 150m od šljunkovito-peskovite plaže.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, javni parking, snek bar, sala za doručak u obližnjem objektu 4-You Boutique, wi fi u javnim prostorijama i sobama. 

Sobe:
Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, sef, tv, wi fi, telefon, balkon ili terasu.

Studio sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta i jedan pomoćni krevet. Površine je oko 20 m2 i prikladan je za boravak dve odrasle osobe i jednog deteta.

Smart Eco Studio sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta i jedan pomoćni krevet. Površine je oko 20 m2 i prikladan je za boravak dve odrasle osobe i jednog deteta.

Apartmani se sastoje od odvojene spavaće sobe i dnevnog boravka sa sofom. Površine su 34-36m2 a namenjeni su za boravak do 4 osobe.

Usluga:
Osnovna usluga najam apartmana, a moguća je i doplata za doručak (8 eur po osobi po danu i 5,5 eur za decu 2-12 godina).

Kontakt: www.4-you.gr

Napomena:
Porodični hotel poznat po ljubaznosti osoblja.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.