PARIZ

"Grad Svetlosti", glavni grad Francuske, nalazi se na reci Seni. Najveći grad na kontinentalnom delu Evrope, star preko 2000 godina. Nemoguće je ne zaljubiti se u Pariz. Ljudi ovog grada imaju stila, njegova arhitektura je zavodljiva i privlačna, njegovi restorani i nocni život osiguravaju uživanje.
Ne postoji najbolje vreme za posetu Parizu, u svakom godišnjem dobu grad je živ. Letnji dani izvode ljude na obale Sene, ispijanje kafe u kaficima duž obale, ili u jednostavne šetnje brojnim baštama ili šumama. Brza šetnja od Ajfelovog tornja preko Marsovih polja, a onda uzbrdo do blistavog Šanz-Elizea sa opalim lišćem pod nogama, u jesen predstavlja pravo uživanje. Zimske noći navode da se zagrejete klizanjem po ledu na klizalištu pod vedrim nebom, a u prolece se oseca magija u vazduhu obilaskom Pompidur Centra, a vazduh je pun finih mirisa iz cvetnih bašti.
Vidik sa Ajfelovog tornja ili SakrKera otkriva stotine atrakcija koje oko turiste može da uhvati na blic, ali najbolji nacin da se vidi grad jeste da stavite mapu u svoj džep i dopustite sebi da se izgubite na njegovim ulicama i avenijama, sami otkrivajuci grad.
Koliko god da ostajete u Parizu, na polasku cete znati da cete se sigurno jednom vratiti...

More in this category: « PRAG

Kontakt

  • Jurija Gagarina 231, TC Enjub, prizemlje, lokal 148,
    11070 Novi Beograd, Srbija
  • (+381) 011 627 34 37
  • (+381) 060 627 34 37   -   (+381) 064 18 35 815

U našoj agenciji imate kompletnu ponudu svih agencija ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. Cena, uslovi prodaje, isti su kao kod agencija organizatora, samo što Vi štedite vreme jer ne morate da idete od agencije do agencije.

Top
Sajt www.mtours.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. More details…